Automate your Marketing
with Womplify




 
kelantan | terengganu | malaysia | professional photographer

By: allaboutheart picture

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Monday, 19-Jan-2009 04:25 Email | Share | | Bookmark
Akan Bertukar.. muehehhe

Gambar-gamabr terbaru akan saya updated dia website dan blog baru saya..

www.shamabd.com.my/blog

or

www.shamabd.com.my/wedding


Saturday, 10-Jan-2009 03:33 Email | Share | | Bookmark
Senari Booking thn 2009

13,14, 15 MAC 2009 masih FREE. Call me for booking <--- tarikh panas ni muhehehehe... ada clinet ubah date kahwin. Sapa-sapa yang pernah call tanya tarikh ni. Leh la contact saya balik untuk booking.

2009

Januari

25 Januari 2009 - Azhani & Azhan ~ Akad nikah, Sanding, Pasir Putih
25 Januari 2009 - Faizani & Fauzan ~ KB
26 Januari 2009 - Faizani & Fauzan ~ KB

Mac

07 Mac 2009 - Roziana & Saifullizan ~Akad Nikah ,Tanah Merah, Kelantan
07 Mac 2009 - Roziana & Saifullizan ~Sanding ,Tanah Merah, Kelantan


14 Mac 2009 - Puteri Laila & Najib ~ Jertih, Terengganu Akad / Sanding

Mei


01 Mei 2009 - Syawal & Madihah ~Akad Nikah ,Ipoh, Perak
02Mei 2009 - Syawal & Madihah ~Sanding ,Ipoh, Perak
03 Mei 2009 - Syawal & Madihah ~Resepsi ,Ipoh, Perak
29 Mei 2009 - Sarina & Sallehin ~ Jertih, Terengganu ~ Akad Nikah
30 Mei 2009 - Sarina & Sallehin ~ Jertih, Terengganu ~ Sanding


June

7 June 2009 - Sarah & Syahmi ~ Akad / Sanding , Besut, Terengganu




email : infoshamabd@gmail.com
website : http://shamabd.com
http://gegeypixart.com
Tel : 0179421918 , 0139196660 Office 096903895
Office : Shamabd Photography
Lot 418, Jalan Haji Jusoh,
22000, Jerteh, Terengganu

Photojournalistic and convetional wedding day photography and pre-wedding outdoor photography and Event, Ceremony,Concert,Anual Dinner, Product and Others . If you would like me to be the photographer at your event, please contact me with your date, venue and tentative itinerary. Early booking is advised. I'm based in Terengganu, Malaysia but will travel if required.

[/size]


Friday, 9-Jan-2009 08:42 Email | Share | | Bookmark
Tok Guru Nik Aziz | Medan Ilmu Kota Bharu, Kelantan | 9.1.2009

Pagi tadi lepas beli nasi kerabu, ambo check telepon. Tgk-tgk ado miss called dari Si Encik Rizal Tahir ( Pakar shoot air mata Tok guru Nik Aziz ). Jadi ambo call la balik. Kata dia maih la KB. Ada majlis pelancaran Tabung Kemanusian Palestin dan anti ISRAEL dan Amerika. Majlis ni berlangsung lepas TGNA ngajar kuliah pagi.

NI ambo share gambor serba sedikit.









Tok guru dah tak larat dah.. sampai bertongkat. Sama-sama kita doakan Tok Guru dapat kesihatan yang baik untuk beliau meneruskan perjuangan dalam menegakkan syiar islam









Masa nak balik tu.. ambo dihadiahkan dengan satu gambar yang best lah.. muhahahahha





Wednesday, 7-Jan-2009 16:03 Email | Share | | Bookmark
Penamaan Calon - Pilihanraya Kecil Parlimen Kuala Terengganu

Kali ni ambo pergi dgn dengan family sendiri. Ayah amb0, adik dan abang long ikut sekali. Bertolak dari Jertih pagi-pagi lagi , dalam kol 4.30 pagi. Kami bersembahyang Subuh di Masjid Rusila, Marang. Alhamdulillah kali ni kami di imamkan oleh Presiden Pas Pusat iaitu Tuan Guru Dato Haji Hadi bin Awang. Selepas solat subuh Tuan Guru buat kuliah subuh selama 15 minit.

Yang paling tak tahan bawak keter.. Kena jammed plak. Sangkut dr Kuala Ibai pergi ke Jalan PUsara.. Mak aiiiiiiiiiiii 2 jam.

Mintak maap la reader-reader semua hehehe.. Ambo ni org kuat PAS.. Dibesarkan pun dengan duit ayah main politik. Hehhehe... Jadi anok dia pun org kuat lah. Kuat dalam hati jer lah. Nak bekerja dgn politik tu tak lah. Byk komitmen kena selesaikan.

Sebak rasa hati bila tgk manusia datang dari macam-macam negeri. Selangor ada, kedah ada, Johor pun ada. Yang paling bangga tgk kaum bangsa lain selain islam menyokong PAS sendiri yang ingin menegakkan undang-undang islam , sedangkan org islam sendiri ada yg tak nak dengan hukum islam. Hudud tu zalim kot bagi diorg kot. muhahahahahah.... Hang pikir la sendiri... Ambo tak nak byk cakap ehehe.. ni gambor serba sedikit di tembak





















Monday, 29-Dec-2008 07:04 Email | Share | | Bookmark
Majlis Sambut Menantu Zam & Hajar

Pengantin : Zam & Hajar
Lokasi : Rantau Petronas, Kerteh, Terengganu, Outdoor, Pantai Kemasik.
Tarikh : 27 DECEMBER 2008






































contact :

Email : infoshamabd@gmail.com
Website : http://shamabd.com.my, http://gegeypixart.com
Tel : 0179421918 , 0139196660office 096903895 contact : Hisham
Yahoo Messenger : sham76y

Office :
Allaboutheart Picture
Lot 418, Jalan Haji Jusoh,
22000, Jerteh, Terengganu


Photojournalistic and convetional wedding day photography and pre-wedding outdoor photography and Event, Ceremony,Anual Dinner, Product and Others . If you would like me to be the photographer at your event, please contact me with your date, venue and tentative itinerary. Early booking is advised. I'm based in Terengganu, Malaysia but will travel if required.


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net